Es manté el ritme de contagis de Covid amb 91 casos detectats les darreres 24 hores

Un centenar d’altes fan recular una mica el nombre de positius actius mentre que hi ha dues altes al Cedre i un hospitalitzat que passa de l’UCI a planta

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Toni Solanelles

El ritme de contagis es manté ferm a l’entorn del centenar diaris. En les darreres 24 hores, el ministeri de Salut ha confirmat 91 casos detectats més, amb la qual cosa el nombre total d’infeccions des de l’esclat de la pandèmia és de 4.756. Sortosament, en haver-hi més recuperacions (98) que casos nous, el nombre de positius actius s’ha reduït una mica i torna cap als 1.200. En concret, 1.206.

Algun altre element positiu més és que en les darreres 36 hores no hi ha hagut noves defuncions i, per tant, aquest indicador continua en 75. També és positiu que hi hagi hagut noves altes a la planta Covid del Cedre, on hi resten hospitalitzats tret padrins, tots residents al mateix centre sociosanitari. La pressió hospitalària es manté. Són 38 les persones que romanen al Nostra Senyora de Meritxell.

A diferència d’aquest divendres, i segons les dades oficials acabades de fer públiques pel Govern, hi ha un pacient menys a la unitat d’intensius (UCI), on ara mateix hi ha nou ingressats (vuit dels quals intubats), però n’hi ha un més a la planta Covid ordinària, on actualment hi romanen 29 pacients.

Comentaris (3)

Trending