Les eleccions al consell d’administració de la CASS tindran lloc el 22 de juny

Els col·legis electorals s'obriran a les vuit del matí i es tancaran a les nou del vespre i hi haurà un termini per votar per dipòsit

Comentaris

Seu de la CASS.
Seu de la CASS. Toni Solanelles

El Govern ha aprovat el Decret pel qual es fixa la data de les eleccions al Consell d'Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) per al dia 22 de juny del 2022. La campanya electoral s'iniciarà el dia 11 de juny i s'acabarà el 20 del mateix mes El 22 de juny els col·legis electorals s'obriran a les vuit del matí i es tancaran a les nou del vespre. El vot per dipòsit s'obrirà el 13 de juny i s'acabarà el 21 a les 13 h.

El Decret fixa que les llistes electorals es podran consultar a partir del pròxim dia 25 d'abril de dilluns a divendres, de les 8 h a les 14.45 h, a les oficines de la CASS. Si els cotitzadors no figuren inscrits en aquestes llistes, poden sol·licitar la inscripció fins al 3 de maig. La presentació de candidatures es poden formalitzar a la seu de la CASS fins a l'11 de maig a les 14.45 h. Els impresos oficials de presentació de candidatures corresponents estan a la disposició de les persones interessades a les oficines de la CASS.

El mandat dels membres del Consell d'Administració té una durada de quatre anys. Les darreres eleccions van ser el 14 de juny del 2018. La llei de la seguretat social, estableix que la convocatòria de les eleccions s'ha de fer mitjançant la publicació al BOPA per part del Govern dos mesos abans de la data prevista per a les eleccions.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending