Dues defuncions a l’hospital eleven a 75 les víctimes de la pandèmia

Un dels òbits s’ha produït a l’UCI, un xofer d’autobusos acabat de jubilar, i l’altre, d’una dona, ha tingut lloc a la planta Covid del centre hospitalari

La pressió hospitalària s'ha reduït, però malauradament en part ha estat per un parell de defuncions.
La pressió hospitalària s'ha reduït, però malauradament en part ha estat per un parell de defuncions. ALTAVEU

Dues defuncions més, totes dues a l’hospital, fan pujar el nombre de víctimes relacionades amb la pandèmia fins als 75. Aquestes dues defuncions s’han produït en les darreres dotze hores i s’ha de sumar a la ja malauradament anunciada ocorreguda aquest dijous al migdia a la planta Covid del Cedre. De moment es comptabilitzen tots els contagiats que acaben morint com a òbits de coronavirus, però s’està fent un estudi de mortalitat per poder discernir entre aquells que el virus ha estat la causa primària de la mort i aquells que ha estat un factor més.

La primera de les dues defuncions hagudes les darreres hores al Principat és la d’un home que feia uns 20 dies que estava ventilat mecànicament a la unitat de cures intensives (UCI). Es tracta d’un xofer de busos que s’acabava de jubilar. L’òbit es va produir aquest dijous a les 10 de la nit, aproximadament. La segona defunció ha estat aquesta matinada, pels volts de les 5, a la planta Covid del centre hospitalari. En aquest cas és una pacient d’edat avançada.

Tant al Cedre com a l’hospital hi ha ingressats per coronavirus en una situació extremadament complicada. Tot i això, sobretot a l’hora que s’agreugi un quadre que aparentment no ho és, el virus malauradament n’és tot un expert. La segona onada de la pandèmia ja s’ha cobrat més de vint morts.

Comentaris (6)

Trending