Una dona de 62 anys mor per coronavirus

És la víctima 125 des de l'inici d'una pandèmia que ha registrat 27 casos més en les darreres 24 hores

Comentaris

Espot i Martínez Benazet durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
Espot i Martínez Benazet durant la roda de premsa d'aquest dimecres. SFGA

El coronavirus ha provocat una nova defunció a Andorra, la 125 des de l'inici de la pandèmia el mes de març de l'any passat. Ea tracta d'una dona de 62 anys que estava ingressada a l'UCI. A les darreres 24 hores s'han registrat 27 casos més. Els casos actius són 433. A l'hospital hi ha set pacients a planta i set a l'UCI (cinc d'ells amb ventilació mecànica).

Els casos totals se situen en 13.148 amb 12.590 altes. L'UCI continua però a nivell quatre de risc. 'afectació és més greu i tenim una proporció més elevada de pacients", ha dit el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet tot recordant que "la crisi sanitària no ha acabat". Ha confirmat que la incidència de la quarta onada segueix a la baixa com reflecteixen indicadors com el descens de la taxa de reproducció després del repunt provocat per les festes de Setmana Santa.

 La taxa de reproducció del virus (rho) se situa en 0,89. Pel que fa a la població escolar, 44 aules estan sota vigilància activa –19 en total i 25 en parcial– i 25 en vigilància passiva.

-

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending