Detectat un positiu de Covid en dues línies de bus escolar que van a Encamp

Molts dels pares dels usuaris dels trajectes que porten a l’Escola andorrana de segona ensenyança han rebut entre anit i aquest matí una comunicació en què s’adverteix que els seus fills hauran d’estar al cas de possibles símptomes fins a final de mes

Escola andorrana de secundària d'Encamp.
Escola andorrana de secundària d'Encamp. ARXIU

La detecció d’un positiu en una persona que habitualment usa dues línies diferents de bus escolar per anar i venir de l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp ha portat l’equip Covid a alertar de la situació les famílies de molts dels usuaris de les esmentades línies (1347 i 2344) i a demanar-los que els propers dies estiguin més al cas que mai en relació de la possible aparició de símptomes compatibles amb la malaltia.

Com que els usuaris del bus han d’anar amb mascareta durant el trajecte, els passatgers de les esmentades línies que han estat alertats són considerats contactes no estrets. És a dir, ara per ara poden fer vida normal i, fins i tot, és clar, continuar fent servir les esmentades línies d’autobús. Això sí, han d’estar al cas de la possible aparició de símptomes. Aquesta observança especial s’ha de mantenir en la majori de casos fins al dia 27 d’aquest mes.

Com s’especifica en la comunicació enviada als familiars, als pares, en ser els usuaris menors d’edat, si apareixen alguns símptomes, l’usuari de la línia o les línies afectades, automàticament han de quedar-se a casa i contactar amb el seu metge referent.

Comentaris (1)

Trending