Els casos actius baixen a 579 amb 32 nous contagis i una alta a l'hospital

Hi ha 18 malalts ingressats, tres d'ells a la Unitat de Cures Intensives i a les escoles es registren 23 aules amb vigilància activa

Una ambulància del SUM a Andorra la Vella.
Una ambulància del SUM a Andorra la Vella. SAAS

El ministeri de Salut ha informat que s'han detectat 32 nous casos de coronavirus. Hi ha un total de 7.414 casos, dels quals 6.556 corresponen al segon brot i es comptabilitzen des del 13 de juliol. A l'hospital hi ha un pacient menys, amb 18 malalts, tres ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Un d'ells es manté amb ventilació mecànica.  Les persones que han superat la malaltia s'eleva fins 6.756 (50 més que aquest dilluns).

 

El nombre de casos actius ha baixat a 579.  Pel que fa a la població escolar, hi ha 23 aules que estan sota vigilància activa –11 total i 12 parcial– i 49 en vigilància passiva. La tendència sembla que és positiva però cal continuar en alerta. Els últims dies s’ha registrat un petit repunt de la pandèmia, amb una mitjana de 48,6 nous positius entre dissabte i dilluns i un petit increment en la taxa de reproducció del coronavirus, que se situa en 0,91. Les defuncions són 79. A la planta Covid-19 habilitada al Centre sociosanitari el Cedre no hi ha cap resident ingressat.

Etiquetes

Comentaris

Trending