Cap cas positiu en els 1.646 cribratges escolars

El docent amb un resultat no del tot concloent dijous ha donat negatiu en la prova diagnòstica de comprovació (TMA) d'aquest divendres

Cribratge a una escola.
Cribratge a una escola. SFGA

Aquest divendres el dispositiu de la segona jornada de retorn als centres educatius ha permès cribrar 1.646 persones entre docents, altres professionals i alumnes, tots amb resultat negatiu. Finalment el docent que dijous va tenir una prova amb un resultat positiu/no del tot concloent, ha obtingut un resultat negatiu en la prova diagnòstica de comprovació (TMA), pel que de moment no s’ha detectat cap positiu en els cribratges escolars.

El Govern ha informat per mitjà d'un comunicat que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus al Principat és de 15.083 persones i es registren un total de 14.906 altes. El total de defuncions fins a la data és de 130. 

Alumnes en el seu primer dia de classe, aquest dijous a Santa Coloma.

Relacionat

El 60% d’alumnes i personal docent han donat el consentiment per al cribratge

A les darreres 24 hores s'han detectat 5 positius nous amb 2 altes. Actualment hi ha 47 casos actius i no hi ha cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta, ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Etiquetes

Comentaris

Trending