La branca sanitària de l’USd’A denuncia el “menyspreu” de la direcció del SAAS

L’equip encapçalat per Piqué ha refusat trobar-se amb la nova organització sindical, que pretenia posar sobre la taula les diferents mancances que considera que hi ha especialment a l’hospital

La direcció del SAAS s'hauria limitat per ara a enviar una comunicació demanant que hi hagi respecte entre els professionals.
La direcció del SAAS s'hauria limitat per ara a enviar una comunicació demanant que hi hagi respecte entre els professionals. Toni Solanelles

La branca sanitària de la Unió Sindical d’Andorra (USd’A) considera “una falta de respecte” i un “menyspreu absolut” la decisió de la direcció del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) de no acceptar una reunió que la nova organització sindicalista havia sol·licitat per tal de poder exposar a l’equip encapçalat per Josep Maria Piqué les mancances que els sanitaris consideren que hi ha, a molts nivells, especialment a l’hospital.

Segons fonts sindicals, la reunió es va sol·licitar fa un parell de setmanes i fa ben poc, la direcció del SAAS hauria refusat la trobada demanada en considerar que la branca sanitària de l’USd’A no està legitimada com a interlocutor vàlid. El SAAS hauria informat que la interlocució s’ha de fer únicament i necessàriament amb el comitè d’empresa, en aquest sentit, la direcció de l’operador sanitari hauria animat els sindicalistes a concórrer a les eleccions al comitè empresarial.

Els representants sindicals consideren de molt mal gust la decisió del SAAS i creuen que evidencia les poques ganes de tractar sobre les necessitats reals de l’hospital i, encara menys, de voler trobar solucions viables. Alhora, la idea de la nova branca sindical de l’USd’A és presentar candidatura al comitè d’empresa. Amb tot, no s’han convocat encara les eleccions. S’espera que durant el mes que ve es pugui fer aquest pas que va manifestament endarrerit.

Comentaris (3)

Trending