Salut registra 90 nous casos de Covid

Una alta deixa en 27 el número d'ingressats per coronavirus, amb cinc padrins a la residència El Cedre

Comentaris

Accés a l'hospital per la zona d'Urgències.
Accés a l'hospital per la zona d'Urgències. Toni Solanelles

A les darreres 24 hores hi ha hagut 90 casos més de coronavirus. L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell té aquest dijous 27 pacients ingressats. D'ells n'hi ha 18 a i nou a l'CI (7 amb ventilació mecànica. Al Cedre hi ha cinc padrins ingressats amb Covid segons les dades facilitades pel Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS).

Un malalt que estava ingressat a planta ha rebut l'alta i torna a baixar. A l'UCI , un dels pacients ja no està amb ventilació mecànica. Al Cedre un dels padrins ingressat a la planta Covid ha estat donat d'alta. Aquesta lleu millora implica que també baixa la pressió sobre el sistema sanitari que la corba es va doblegant poc a poc.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 5.135 persones – 4.278 corresponen a la segona onada–. El total de defuncions fins a la data és de 75. Es registren 3.858 altes, 124 més en relació a dimecres.

Hi ha 1.202 casos actius (34 menys que dimecres). Pel que fa a la població escolar, vuit aules estan sota vigilància activa –1 total i 7 parcial– i 19 en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending