L’alentiment de les recuperacions porta un petit repunt de casos actius de coronavirus

En les darreres hores s’han notificat onze nous contagis i s’han hagut aïllar alguns alumnes d’una quarta aula on s’ha detectat algunes infeccions derivades de la Covid

Reproducció del coronavirus.
Reproducció del coronavirus. ARXIU

El fet que en les darreres hores s’hagin notificat onze nous contagis de coronavirus i que les autoritats mèdiques o sanitàries només hagin acordat l’alta de dues persones malaltes fins ara ha fet que hi hagi hagut un petit repunt de casos actius de Covid. En tot cas, la pandèmia continua sota un aparent control tot i que ha calgut, també, aïllar alguns integrants d’una altra classe escolar, la quarta que es veu amb alteracions des de l’inici del curs.

Hores d’ara, hi ha 53 malalts actius, dues classes totalment confinades, les dues a Agora School, i dues més amb alumnes aïllats. Sortosament, fa setmanes que no hi ha cap nova defunció -es manté en 130 des de l’inici de la pandèmia a mitjan març del 2020- i hores d’ara, i des de fa ja uns quants dies, no hi ha cap persona hospitalitzada pel fet d’estar infectada de coronavirus.

Des de l’esclat de la crisi sanitària s’han notificat 15.124 infeccions i s’han registrat 14.941 altes. Des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 102.386 vacunes -52.424 primeres dosis, 49.865 segones i 97 terceres-. D’aquest total, 918 dosis corresponen a joves d’entre 12 i 15 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending