L’alentiment dels contagis i la recuperació de malalts de Covid es mantenen

Les darreres 24 hores el ministeri de Salut ha notificat 27 nous casos positius de coronavirus mentre els infectats actius ja són ‘només’ 402

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

L’alentiment dels contagis i la recuperació de persones malaltes de coronavirus es mantenen, amb la qual cosa la pandèmia hores d’ara es manté en una clara tendència d’estabilització a la baixa. El ministeri de Salut ha notificat les darreres 24 hores 27 nous casos positius de Covid mentre que els casos actius se situen en 402, vuit menys que el dia anterior.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 10.610 persones i es registren un total de 10.101 altes. El total de defuncions fins a la data és de 107, una xifra que sortosament porta algunes jornades sense experimentar moviments. Dels 402 casos actius, n’hi ha deu que estan hospitalitzats a la planta Covid del Nostra Senyora de Meritxell mentre que deu més estan a l’UCI, set dels quals ventilats.

També, doncs, a nivell hospitalari es manté una tendència d’estabilització a la baixa. Com és habitual des de fa algunes setmanes, a la planta Covid del Cedre no hi ha cap persona ingressada. El ministeri de Salut ha informat, també, que durant la jornada d’ahir es van administrar 35 vacunes. Finalment, pel que fa a la població escolar, 12 aules estan sota vigilància activa –2 total i 10 parcial– i 19 en vigilància passiva.

Comentaris

Trending