Sancionades dues noies que feien ‘botellón’ de bon matí a l’aparcament del Funicamp

Les joves, que no és la primera vegada que es veuen envoltades en certa polèmica, han estat ‘descobertes’ per agents de circulació i les han multat la policia

-
-
La policia ha procedit a primera hora d’aquest matí a sancionar dues joves que estaven bevent i escoltant música a un volum fora de l’acceptable a l’aparcament del Funicamp, a Encamp. No és la primera vegada que les noies tenen ‘problemes’ d’una índole similar. Almenys una d’elles ja es va veure implicada en l’operació que va permetre desmantellar un narcopís al nucli antic d’Andorra la Vella.

Les dues joves han estat ‘descobertes’ per agents de circulació, que han advertit la policia perquè es fes càrrec de la situació. Haurien estat els agents del cos d’ordre els qui han elevat el corresponent expedient que ha de derivar en una multa per incompliment de la llei de seguretat pública. Encara que no ha transcendit la quantitat de la sanció, seria de la mateixa naturalesa que la que es va imposar fa uns dies en un garatge al Tarter, és a dir, 300 euros.

La policia està aquests dies més amatent que mai a no deixar passar conductes que poden alterar la convivència ciutadana atès que hi ha molts més ciutadans que de normal que han de romandre sí o sí als seus domicilis davant l’emergència sanitària. També es combaten comportaments que poden anar en contra de les recomanacions que es fan per fer front a les conseqüències del coronavirus.

Tot i que des que dura el confinament la policia ha hagut de dur a terme diverses actuacions, en general els comportaments ciutadans són prou bons. Ni tan sols la posada en marxa d’allò que el Govern ha batejat com a excepcions al confinament, que permet als ciutadans sortir a passejar o a córrer una hora cada dos dies a una distància màxima de dos quilòmetres respecte dels seus domicilis, no ha suposat un increment especial de les incidències.

Comentaris (3)

Trending