Vuit persones continuen ingressades a la planta Covid de l’hospital

El centre sanitari ha deixat marxar al seu domicili un pacient l’evolució del qual era positiva però que encara no havia superat amb resultat negatiu dues proves TMA o PCR

La darrera difunta estava ingressada a l'UCI de l'hospital.
La darrera difunta estava ingressada a l'UCI de l'hospital. Altaveu

L’hospital ha donat d’alta del centre a una de les nou persones que es trobaven ingressades a l’àrea específica per a Covid-19. Aquest pacient ha pogut marxar cap a casa, tot i que encara no està oficialment curat. D’aquesta forma, queden només vuit malalts interns al centre sanitari, principalment padrins provinents del brot detectat ara fa uns dies a la residència Salita. Pel que fa a l’evolució de l’epidèmia al país, no s’ha registrat cap cas nou en les darreres 24 hores.

Els resultats de proves TMA o PCR rebuts en les darreres hores no han detectat cap nou positiu amb la malaltia. Per tant, es mantenen els 853 casos totals diagnosticats al Principat des de l’esclat de l’emergència sanitària. D’ells, 51 han perdut la vida. Les darreres defuncions, però, es remunten ja a ara fa quatre setmanes.

Entre divendres i dissabte no s’ha pogut donar cap alta mèdica a les 21 persones que encara consten com a casos actius de coronavirus, entre ells un professional sanitari. Per tant, el nombre de curats es manté en 781.

casos totals coroanvirus 13 juny

Entre aquests no es troba encara el pacient al qual s’ha deixat marxar cap a casa des de l’hospital. La seva evolució era bona i s’entenia que podia continuar-la aïllat al seu domicili, a l’espera que superi amb negatiu dues proves PCR o TMA, tràmit indispensable per obtenir l’alta mèdica definitiva.

nous casos coronavirus 13 juny

Per tant, a l’àrea específica per a pacients Covid de l’hospital es troben ingressades vuit persones. La majoria d’elles són padrins que hi han estat traslladats arran del brot detectat ara fa uns dies a Salita. La darrera a arribar va ser la padrina de 88 anys a la qual es va detectar la malaltia gràcies al protocol adoptat amb els nous ingressos a residències sociosanitàries.

casos actius coronavirus 13 juny

Etiquetes

Comentaris

Trending