Superades les 500 vacunacions en els primers tres dies de campanya

Durant la jornada de divendres es van subministrar 212 vaccins, la majoria d'elles a sanitaris a les instal·lacions del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS)

Vacunació d'una professional sanitària.
Vacunació d'una professional sanitària. SAAS

La campanya de vacunació contra el coronavirus continua a bon ritme amb els residents dels diversos centres sociosanitaris i els professionals. Segons ha informat Govern, en un comunicat, durant la jornada de divendres se'n van subministrar 212, la majoria d'elles a sanitaris (126) a les instal·lacions del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS).  Ja se n'han 548.

La resta de vials van ser per a 31 residents i 48 professionals del centre sociosanitari Salita d'Escaldes-Engordany, i set professionals de la Clínica Sant Vicenç d'Enclar. Fins dijous s’havien administrat 336 vacunes a residents i professionals de centres sociosanitaris –Cedre, Clara Rabassa i Residència Albó– i a d’altres treballadors de la Salut com ara metges, infermers, auxiliars d’infermeria o encarregats del transport sanitari.

El punt de vacunació del SAAS funciona durant tot el cap de setmana. La campanya es va iniciar el dimecres a diferents punts del país com l'hospital o el Cedre. Així, la primera fase es destina a residents de centres sociosanitaris i a professionals de la salut. La previsió és que l’administració d’aquesta primera remesa s’allargui dues setmanes, aproximadament.

D'altra banda, aquest dissabte, el primer ministre francès Jean Castex ha anunciat per mitjà de les xarxes socials que el país ha superat el milió de vacunats. La previsió era arribar a aquesta xifra la setmana vinent.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending