Una defunció i 46 nous contagis per coronavirus

Els casos actius tornen a baixar de 600 i a l'hospital hi ha 36 pacients ingressats, 11 d'ells a l'UCI

Comentaris

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Toni Solanelles

Una altra pacient ingressada a la planta Covid de l’hospital ha perdut la vida aquesta matinada. Es tracta, oficialment, de la víctima 120 relacionada amb la pandèmia, després que en les darreres hores s’hagin produït al centre hospitalari diferents decessos de persones que havien contret el coronavirus. Algunes d’elles, però, presentaven altres patologies. La darrera difunta tenia 79 anys. Mentrestant, es continuen detectant nous casos (46 les darreres hores) tot i que també es recuperen força malalts.

L’agressivitat de les noves variants del virus sembla confirmar-se amb aquestes darreres defuncions. A banda de l’ocorreguda aquesta matinada, les dues darreres anunciades oficialment havien estat la d’un home de 74 anys i un altre de 100. Diferents fonts tenen clar que vinculades a la pandèmia s’han deixat de comptabilitzar algunes defuncions. Una altra cosa és que el virus sigui la causa primera de la mort o sigui un element més afegit a d’altres circumstàncies. Sobre aquesta qüestió se n’estava fent un estudi el resultat del qual no s’ha fet públic encara.

A l'hospital hi ha ingressades 35 persones.

Relacionat

Dos morts més per culpa del coronavirus

La incidència de la pandèmia continua sent molt alta al Principat. A les darreres hores hi ha hagut 46 casos nous que deixen el total en 12.409. Els actius baixen de 600 (597) i el total d'altes des de l'inici de la pandèmia és de 11.692.  Hi ha 36 pacients ingressats a l'hospital, 11 d'ells a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i deu amb ventilació mecànica. Pel que fa les escoles, no hi ha cap aula en vigilància activa i 47 vigilància passiva

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending