Tres nous pacients Covid a l’hospital

Les persones amb coronavirus ateses al centre sanitari pugen a 21, després d’una setmana on s’ha produït un petit repunt dels ingressos

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

Després de setmanes en les quals la pressió sobre el sistema sanitari dels pacients Covid anava reduint-se, els darrers dies s’ha produït un increment dels ingressos. Especialment forta ha estat l’evolució des de dijous, amb fins a tres persones que han necessitat ser ubicades a la planta especialitzada per afectats per coronavirus. Per tant, ara mateix l’hospital està atenent 21 malalts per aquesta patologia.

Així ho ha apuntat el Servei d’Atenció Sanitària (SAAS) amb una piulada a Twitter. En ella posa en relleu que el nombre de pacients Covid a planta ha passat dels nou de dijous a dotze aquest divendres. És a dir, tres ingressos nous. Per tant, puja el nombre d’ingressats, de 18 a 21.

El que es manté, però, són les persones ubicades a la unitat de cures intensives. Al servei de màxima vigilància segueixen ingressats nou pacients. D’aquests, sis requereixen ventilació mecànica.

Etiquetes

Comentaris

Trending