Tres hospitalitzats més per coronavirus, un d’ells a l’UCI i intubat

En les darreres hores s’han notificat 27 nous contagis alhora que s’ha donat 36 altes, amb la qual cosa el nombre oficial de malalts actius és de 386

Una imatge de l'hospital, amb el seu accés per Urgències.
Una imatge de l'hospital, amb el seu accés per Urgències. Toni Solanelles

Tres persones han hagut d’ingressar les darreres hores a l’hospital a causa del coronavirus. Dues ho han fet a planta i una tercera a l’UCI, on hi ha un pacient més amb necessitat de ventilació mecànica. Tot plegat en el marc de la notificació, les darreres hores, de 27 nous contagis. Si a aquests se li resten les 36 altes que s’han donat, actualment al país hi ha, de forma oficial, 386 malalts actius de Covid.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 10.699 persones i es registren un total de 10.206 altes. El total de defuncions fins a la data és de 107. Actualment hi ha, com s’ha dit, 386 casos actius: 13 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 10 a l’UCI –8 d’elles requereixen ventilació mecànica–.

A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat. Durant la jornada d’ahir es van administrar 59 vacunes. Finalment, pel que fa a la població escolar, 6 aules estan sota vigilància activa –2 total i 4 parcial– i 20 en vigilància passiva.

Comentaris

Trending