Tornen a pujar el casos actius amb 29 nous contagis

A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha 15 pacients, vuit d'ells esta ingressats a planta, i set a la Unitat de Cures Intensives (UCI), quatre amb ventilació mecànica

Una vacunació a l'hospital.
Una vacunació a l'hospital. SAAS

El ministeri de Salut ha notificat aquest dissabte 29 contagis nous en les darreres 24 hores. Així el número de casos de Covid-19 des de l'inici de la pandèmia fins ha assolit la xifra de 11.228. També es constata un augment de casos actius fins als 341 (vuit més que divendres). Recentment s'havia aconseguit passar per sota de la barrera dels 300.

Hi ha hagut 21 altes que situen la xifra total en 10.775. Es manté la xifra de defuncions en 112. A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha 15 pacients, vuit d'ells esta ingressats a planta, i set a la Unitat de Cures Intensives (UCI), quatre amb ventilació mecànica. Aquesta xifra és la mateixa que la de l'actualitzacio sanitària de divendres. El ritme de vacunació, per la seva part, manté el bon ritme amb subministrament durant el cap de setmana. Aquest divendres es van vacunar 1.022 persones, la xifra més elevada fins a la data, la qual cosa va provocar importants cues a l'exterior del recinte de l'antiga plaça de toros.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 17 aules estan sota vigilància activa, cinc d'elles confinades totalment i 12 de manera parcial, mentre que 21 classes estan en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending