Sònia Bigordà pren el relleu d’Óscar Fernández al capdavant del Col·legi de Psicòlegs

La nova junta manté la majoria de membres de l’anterior direcció i afronta el repte d’intentar culminar la negociació amb Salut i la CASS per incloure les seves consultes a la cartera de serveis

Bigordà, a mig, agafa el relleu d'Òscar Fernández (a la dreta) al capdvant del Copsia.
Bigordà, a mig, agafa el relleu d'Òscar Fernández (a la dreta) al capdvant del Copsia.

L’assemblea ordinària del Col·legi Oficial de Psicòlegs (Copsia) va servir per renovar la junta de l’entitat. Finalment, i després de dies sense cap candidatura es va presentar una llista de continuïtat. La fins ara secretària, Sònia Bigordà, agafarà la presidència. D’aquesta forma relleva Óscar Fernández, que ha estat al capdavant de l’ens els darrers anys.

Així, en la trobada es va acordar que Bigordà es converteixi en la màxima representant del Copsia. D’aquesta forma es dona continuïtat a la tasca de la junta dels darrers anys, que s’ha centrat especialment a negociar amb Salut i la CASS la possibilitat que les consultes als psicòlegs acabin entrant a formar part de la cartera de serveis. Les converses, cal recordar, encara no s’han tancat.

També continuen a la junta Sara García, que farà de secretària; Marta Albert, que passa de vocal a tresorera; i Arnau López, que segueix com a vocal. Completen la direcció del Copsia Sílvia Palau i Ariadna Alonso.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending