La Seu cancel·la els actes de la Festa Major i el mercat per la situació sanitària crítica

També s'han prohibit les visites a les residències de padrins i l'activitat de venda al passeig promoguda per la Unió de Botiguers (USBU)

Una vista del mercat de la Seu d'Urgell.
Una vista del mercat de la Seu d'Urgell. LA SEU.CAT

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat aquest dijous la suspensió dels actes de la Festa Major de les activitats culturals prèvies. A causa de l'alt risc de rebrot de la Covid-19 tampoc se celebraran el mercat setmanal ni l'activitat de venda al passeig  promoguda per la Unió de Botiguers de la població (USBU).

En un roda de premsa s'ha anunciat que "davant l'augment de casos  a la nostra població, l'equip de govern ha pres la decisió d'anul·lar totes les activitats al nostre municipi. Entre elles el Mercat  fins a nou avís.. La situació és crítica i ens trobem com a l'inici de la pandèmia en tan sols una setmana".

La corporació recorda que s'han iniciat altres mesures com la realització massiva de proves PCR als treballadors de restaurants i bars, seguiment de tots els contactes dels positius, suspensió de tots els actes de la Festa Major, restricció de visites a les residències d'avis, etc...

La decisió de la suspensió de la Festa Major,  que s'havia de celebrar del 28 al 31 d'agost, s'ha fet de manera consensuada amb els grups de l'oposició. Hi ha tres persones ingressades al Sant Hospital -totes estables a planta-, 32 casos positius que es troben confinats a domicili i uns 430 contactes estrets d'ells que també estan aïllats. Els principals brots es situen en un bar i en un local d'oci nocturn de la ciutat.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending