Set recuperacions més deixen en mig centenar el nombre de casos actius de coronavirus

Es manté estable tant el nombre global de positius detectats al país com els malalts que segueixen ingressats al centre hospitalari

Accés a l'hospital per l'avinguda Fiter i Rossell.
Accés a l'hospital per l'avinguda Fiter i Rossell. Toni Solanelles

La recuperació les darreres 24 hores de set de les persones que formalment estaven contagiades de coronavirus deixa en cinquanta malalts exactes els casos actius que encara hi ha al país. En aquesta xifra ja hi ha sumats, des de fa dies, els positius provinents del cribratge massiu que es va acabar fa uns dies. Ara per ara es manté estable tant el nombre global de positius detectats al Principat com els malalts que segueixen ingressats al centre hospitalari.

De manera global, fins ara hi ha hagut a Andorra, formalment diagnosticats, 852 afectats per la Covid-19, dels quals, com s’ha dit, només en queden cinquanta d’actius. Per tant, si tenim en compte que malauradament s’han mort 51 persones afectades per la malaltia, fins ara l’han superat 751. Dels contagiats actius, hi ha deu persones hospitalitzades, la immensa majoria residents a Salita ‘víctimes’ del segon rebrot detectat al país en centres sociosanitaris.

casos totals coronavirus 8 juny

Només queda un sanitari contagiat del virus hores d’ara mentre que, com ja fa dies, es manté el comptador a zero, sortosament, pel que fa a casos actius entre professionals dels cossos uniformats del país. Les últimes hores, el ministeri de Salut ha rebut formalment els resultats de 94 proves realitzades, les 94 han sortit negatives.

nous casos coronavirus 8 juny

casos actius coronavirus 8 juny

 

Comentaris

Trending