​Sensible remuntada de contagis: dotze casos nous i una aula confinada en les darreres 24 hores

El nombre de malalts actius s’incrementa lleugerament fins a 75 mentre continua sense haver-hi cap ingrés hospitalari relacionat amb la Covid

El centre d'administració de vacunes roman ara aturat.
El centre d'administració de vacunes roman ara aturat. Toni Solanelles

Els responsables de la gestió de la pandèmia al Principat han notificat les darreres 24 hores dotze nous contagis -una xifra sensiblement més alta del que venia sent habitual els darrers dies- i l’aïllament total d’una aula, ja en la rectíssima final del curs escolar. Tot plegat fa que el nombre de casos actius continuï repuntant tot i que d’una manera molt lleugera.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 13.930 persones i es registren un total de 13.728 altes. Per tant, mentre s’han detectat dotze casos nous s’han notificat set altes i això fa que actualment hi hagi 75 casos actius: no hi ha cap persona ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI. Tampoc hi ha cap ingrés a la planta Covid-19 habilitada al Cedre, circumstància que fa mesos que sortosament dura.

Ja pràcticament fora del curs escolar, hi ha 2 aules sota vigilància activa –1 total i 1 parcial– i 1 en vigilància passiva alhora que la vacunació ara mateix roman aturada en espera d’una prompta represa. Per tant, les dades de vaccinació es mantenen com es van deixar el dia anterior: s’han administrat 70.018 dosis –43.008 primeres dosis i 27.010 segones–.

Etiquetes

Comentaris

Trending