Sensible millora de la pressió que el coronavirus posa sobre l’hospital

Quatre altes en les darreres hores, durant les quals només s’han detectat 21 nous positius, permeten baixar a tretze el nombre d’ingressats, dels quals només un connectat a un respirador mecànic

L'hospital de Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

Les dades de la pandèmia continuen mostrant una clara tendència a la moderació. Aquest dimarts, Salut ha comunicat únicament 21 nous positius, mentre que es tornen a reduir, de forma lleugera, els casos actius. A banda, la pressió sobre l’hospital continua millorant, amb només tretze pacients dels quals únicament un connectat a un ventilador mecànic.

L’actualització compartida aquest dimarts des del Govern confirma la millora de la situació epidemiològica de les darreres setmanes. El nombre de noves infeccions es manté relativament controlat. Tot just 21 positius, fet que situa en 13.316 el total de persones que, des de l’esclat de la pandèmia, han contret el coronavirus al país.

D’aquestes, 12.818 han aconseguit superar la malaltia. De fet, 25 han rebut l’alta mèdica entre aquest dilluns i dimarts. Per tant, de retruc, el nombre de casos actius cau en quatre pacients. Ara mateix n’hi ha registrats 371.

D’aquests, només tretze es troben ingressats a l’hospital. En les darreres hores, s’han pogut donar fins a quatre altes. Així, queden tot just deu persones a la planta Covid i únicament tres a la unitat de cures intensives. D’aquestes, només una es troba sota respiració assistida.

L’únic punt negre de les dades es veu al sistema escolar, amb un increment del nombre d’aules amb algun alumne confinat. Ara hi ha 29, de les quals 9 amb tots estudiants aïllats, tres més que dilluns. A banda 23 grups es troben sota vigilància passiva, sis més que fa 24 hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending