Una segona aula de l’Agora confinada totalment per contagis de Covid

A poc a poc, els malalts actius de coronavirus van disminuint mentre que per desè dia consecutiu no hi ha cap persona hospitalitzada per infeccions d’aquest tipus

Instal·lacions de l'Agora School.
Instal·lacions de l'Agora School. ARXIU

Les darreres hores s’ha hagut de confinar una segona aula, de forma íntegra, per casos de Covid. La classe en qüestió també és de l’Agora School, l’antic Col·legi dels Pirineus. Des de l’inici de curs a final de la setmana passada s’ha activat la vigilància activa total, doncs, de dues classes alhora que s’han hagut d’enviar puntualment i de manera individualitzada algun alumne d’una tercera aula cap a casa. Amb tot, i molt a poc a poc, la pandèmia segueix remetent.

La primera aula que es va aïllar de manera total era la de maternal del centre ubicat a l’Aldosa de la Massana, mentre que la que s’ha hagut de confinar ara de manera global és una de primera ensenyança de la qual és integrant un germà del primer nen positiu. En tot cas, no hi ha cap alarma ni molt menys i aquests aïllaments puntuals s’aniran donant i entraran dins la plena normalitat. O la nova normalitat.

Les darreres hores s’han notificat cinc nous contagis però també s’han decretat vuit altes, amb la qual cosa el nombre de malalts actius s’ha reduït de tres, passat de 47 a 44

I tot plegat es dóna en el marc d’una progressiva encara que lenta rebaixa dels casos actius de la malaltia. Les darreres hores s’han notificat cinc nous contagis però també s’han decretat vuit altes, amb la qual cosa el nombre de malalts actius s’ha reduït de tres, passat de 47 a 44. Per desè dia consecutiu, a més a més, no hi ha cap persona hospitalitzada arran del coronavirus. Ni a planta ni menys encara a l’UCI. Tampoc en l’àrea habilitada al Cedre per quan cal tractar pacients sociosanitaris.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.113 persones i es registren un total de 14.939 altes. El total de defuncions fins a la data és de 130. Des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 101.452 vacunes –52.424 primeres dosis, 48.931 segones i 97 terceres–. D’aquest total, 918 dosis corresponen a joves d’entre 12 i 15 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending