Sarroca substitueix De Celis com a cap d’especialitats de medicina

El fins ara màxim responsable del servei s’ha jubilat com a assalariat al SAAS però s’ha donat d’alta com a internista per compte propi

odile
odile

La doctora Odile Sarroca, durant molts any integrada en l’engranatge del ministeri de Salut, és des d’aquest dijous la nova cap del servei d’especialitats de medicina. Agafa el relleu de Guillem de Celis, que fa pocs dies que es va jubilar com a contractual de l’hospital, del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

Tant Sarroca com De Celis són internistes. De fet, el fins ara cap del servei, una vegada jubilat com a contractual s’ha donat d’alta per compte propi com a especialista en medicina interna. De Celis també es mantindrà com a integrant del Comitè nacional de bioètica. El SAAS està duent a terme les darreres setmanes una recomposició important de diversos equips.

Per exemple, i en un altre àmbit del centre hospitalari, des de mitjan de mes hi ha designada com a nova cap del servei d’atenció a l’usuari Esther Pena. Les darreres setmanes hi ha hagut diverses incorporacions, ja siguin contractuals o per compte propi, de diferents especialistes mèdics que reforcen àrees com la neurologia o l’otorinolaringologia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending