Els sanitaris també seran vacunats a l’antiga plaça de braus

Fins ara els professionals de la medicina i l’infermeria eren inoculats a l’hospital, que continuarà administrant el vaccí a aquells que ja hagin rebut una primera dosi

Una imatge del recinte on s'administren les vacunes.
Una imatge del recinte on s'administren les vacunes. Toni Solanelles

Els professionals sanitaris que pel que sigui no s’han vacunat fins ara, si ara volen rebre el vaccí contra la Covid hauran d’acudir al centre d’administració de vacunes de l’antiga plaça de braus seguint les directrius de qualsevol altre ciutadà, segons les directrius donades pel Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Fins ara els professionals de la medicina i l’infermeria eren inoculats a l’hospital, que continuarà administrant el fàrmac a aquells que ja hagin rebut una primera dosi i estiguin pendents de la segona.

En la comunicació tramesa als sanitaris es remarca que hauran d’acudir a l’antiga plaça de braus aquells que hagin passat la malaltia fa més de 180 dies i no s’hagin vacunat o aquells altres que havent pogut rebre el vaccí, per voluntat pròpia van decidir no fer-ho. D’aquí que se’ls demana que facin un doble procés.

D’una banda s’han de registrar a l’apartat escaient de la intranet del SAAS demanant voler rebre la vacuna si no s’havien manifestat fins ara o canviant el ‘no’ per un ‘sí’ aquells que no tenien intenció d’injectar-se i, després, com qualsevol altre ciutadà, s’han de registrar a la plataforma genèrica del ministeri de Salut per tal que puguin ser citats. Això sí, han de remarcar que formen part d’un col·lectiu prioritari o sensible com el sanitari o sociosanitari. A partir d’aquí s’activa tot el procés escaient.

Comentaris

Trending