Samsó, nou cap del servei d’Urgències

El SAAS ha fet avui oficial el seu nomenament com a nou responsable de l'àrea després que finalitzés el passat 7 d'octubre el termini per presentar candidatures

El nou cap del Servei d'Urgències, Jordi Samsó.
El nou cap del Servei d'Urgències, Jordi Samsó.

El doctor Jordi Samsó serà el nou responsable del Servei d'Urgències a partir d'aquest 11 d'octubre. Així ho han acordat avui el consell directiu del SAAS després que el passat 7 d'octubre finalitzés el termini per presentar les candidatures. En la seva decisió, han tingut en compte tota la seva trajectòria com a professional sanitari, més de deu anys al país.

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ja té nou cap del Servei d'Urgències. Segons ha pogut l'Altaveu, el termini per presentar les candidatures va finalitzar el passat 7 d'octubre i el Consell Directiu del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha fet avui oficial el nomenament del doctor Jordi Samsó com a nou encarregat de l'àrea des d'aquest 11 d'octubre.

Jordi Samsó, a la dreta, en un servei d'helicòpter.

Relacionat

Obert el procés per triar cap al servei d’Urgències de l’hospital amb Samsó com a principal aspirant

Com ja va avançar aquest mitjà, el nom de Samsó era el que més sonava amb força i creava més consens entre dins del servei per substituir al Marcos Gutiérrez, que va deixar la seva plaça per substituir a Marcel Prats a la direcció assistencial. El nou cap d’Urgències és especialista en emergències i amb una llarga trajectòria en aquest àmbit; de fet fa més de 10 anys que treballa en aquest servei al centre hospitalari andorrà; amb anterioritat va exercir en la mateixa àrea a Manresa, d’on és originari, i a la Cerdanya. De fet, fa un quart de segle que es dedica a la medicina.

Una vegada fet el nomenament li tocarà coordinar les diferents tasques que li corresponen pel càrrec, així com la feina mèdica que li pertoca assumir dins del servei.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending