Salut detecta únicament dos nous contagis des d’ahir

El procés de vacunació, parat des de feia uns dies, s'ha reactivat amb la injecció de primeres, segones i dues terceres dosis

Una imatge del centre hospitalari.
Una imatge del centre hospitalari. Toni Solanelles

Després d’un cap de setmana que deixava més contagis del que venia sent habitual, en les últimes 24 hores únicament s’han detectat dos nous contagis de Covid-19. D’aquesta manera, i amb un ritme d’altes que sempre sembla equiparat, el nombre de casos actius es manté estable, i el nombre a les escoles desaccelera, però ben poc. La vacunació, que durant el cap de setmana s’havia parat, ha tornat a reactivar-se.

Així, Govern ha informat que entre dilluns i dimarts s’han detectat dos casos nous, situant el total en 15.369, i tres noves altes, havent-se registrat 15.162 des de l’inici de la pandèmia. Aquestes xifres situen els casos actius en 77, sense cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI.

Pel que fa a la població escolar, que havia patit un augment d’aules confinades al llarg del cap de setmana, s’ha mantes en les mateixes xifres que ahir. Hi ha 17 aules sota vigilància activa, tres de forma total (dues d’elles es corresponen a dos grups de maternal), i 14 de manera parcial. Quedant únicament una aula en vigilància passiva.

Des d’ahir, a més, s’ha tornat a activar el pla de vacunació, que ja fa setmanes que va més lent i a tongades. En aquest cas, s’han injectat 71 primeres dosis, 623 segones i únicament dues terceres, que són per a les persones i els grups més vulnerables sanitàriament.

Comentaris

Trending