El SAAS trasllada el centre per fer proves de coronavirus al CAP de la Sardana

La parapública desmunta el dispositiu de l’hospital i reobre l’espai de la capital, que havia estat tancat durant la crisi sanitària

El cap de la Sardana serà el nou CIC.
El cap de la Sardana serà el nou CIC. SAAS

El centre d’atenció primària de la Sardana serà al llarg de les properes setmanes el lloc on se centralitzaran les proves per aquelles persones que siguin sospitoses d’estar contagiades amb el coronavirus. Des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) s’ha optat per aquesta mesura i per fer tots els tests al mateix lloc. Des de la parapública es recorda, però, que no es pot anar directament sense abans consultar al metge referent.

El CAP de la Sardana reobre així les portes després d’estar tancat les darreres setmanes. Ho farà, però, amb una funció diferent. Serà el nou punt on es centralitzaran les proves que s’hagin de fer a les persones sospitoses d’haver estat contagiades amb la Covid-19. D’aquesta forma, es desmuntarà el que fins ara estava disposat a l’hospital.

Des del SAAS es remarca que el CAP només s’emprarà com a punt per fer les proves i, per tant, no atendrà altres tipus de visites. Per aquests serveis, romanen oberts els altres centres d’Andorra la Vella i també el d’Escaldes. Sobre les proves de coronavirus, es recorda que qui tingui símptomes no ha d’anar directament a la Sardana sinó consultar prèviament amb el seu metge de capçalera, que serà qui dictamini si hi val o no fer la prova.

Etiquetes

Comentaris

Trending