El SAAS realitza més d’una vintena de visites gratuïtes al servei d’otorrinolaringologia

Amb motiu del Dia mundial de la veu s’han rebut pacients que han traslladat diferents problemes en aquest àmbit i, també, amb el reflux gastroesofàgic

Comentaris

Una de les doctores del SAAS realitzant una visita.
Una de les doctores del SAAS realitzant una visita. SAAS

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha ofert aquest divendres visites gratuïtes al servei d’otorrinolaringologia al llarg de tot el matí. Els professionals han rebut més d’una vintena de pacients que han traslladat diferents problemes relacionats amb la veu i, també, amb el reflux gastroesofàgic. Aquesta jornada s’ha dut a terme amb motiu del Dia mundial de la veu.

Coincidint amb aquest dia internacional s’oferia la possibilitat als ciutadans d’acudir a Consultes Externes del SAAS i poder-se revisar certes patologies de forma gratuïta. Concretament, alteracions del volum i to de la veu, problemes de deglució o sensació de cos estrany a la gola. Des de les 9:00h d’aquest matí i fins a les 14:00h de la tarda han acudit 26 persones per tal d’explicar la seva simptomatologia.

La majoria d’aquests casos han estat per problemes relacionats amb la veu i patologia per reflux gastroesofàgic. Al llarg del matí han estat disponibles dues otorrinolaringòlogues i una logopeda. La iniciativa ha sortit des del servei i ha estat impulsada per les doctores Karen Espitia i Sílvia Maksymenko, la tècnic, Rosa Sinfreu, la TCAI, Roser Trenchs i la logopeda, Meritxell Ros.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending