El SAAS defensa que el procés de selecció de la psicooncòloga ha seguit el protocol habitual

La consolidació de la plaça, mitjançant un concurs exprés que ha ocupat Laura Medina, ha generat molta controvèrsia a l’hospital i es valora impugnar-lo

La nova plaça s'integra a Salut Mental.
La nova plaça s'integra a Salut Mental. Toni Solanelles

La selecció de la psicooncòloga, Laura Medina, ha alçat polseguera des d’un primer moment. La sospita que la plaça estava, en certa manera, feta a mida, així com el concurs, ha generat controvèrsia a l’hospital i s’ha valorat impugnar-lo. Tot i això, des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària es defensa que el procés ha seguit el protocol habitual i que s’ha escollit la millor candidata per al lloc.

A l’hospital, segons es va assenyalar a l’Altaveu, no es posava en dubte la vàlua de Medina, sinó més aviat el procediment seguit per la direcció per escollir-la. El director assistencial, Marcos Gutiérrez, defensa que aquest procés, “igual que qualsevol altre, està regulat dins del reglament de funcionament del SAAS i es va procedir com amb qualsevol plaça que estigui disponible”. Explica que hi ha una presentació de projecte, es fa una entrevista a tots els qui es presenten i reuneixen els criteris. Posteriorment, es fa una escala de valoració “i la plaça la guanya el que major puntuació obté”.

Laura Medina en un acte públic recent.

Relacionat

Controvèrsia amb la consolidació al SAAS de la plaça de psicooncòloga

En aquest sentit, Gutiérrez remarca que en cap moment s’ha modificat el procés ni s’ha incomplert de cap manera. “El que plantegem és que el procediment s’ha fet de forma correcta, hi ha hagut una selecció del millor aspirant”, ha puntualitzat. Pel que fa al temps que va passar Medina com a interina, i fet que ha generat sospites, “també aquesta cobertura de baixes es fa amb una selecció del professional molt adient que tenim a l’abast”. I, en aquest cas, també va ser Medina.

 

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending