Una padrina ingressada al Cedre mor en agreujar-se el seu estat de salut per culpa de la Covid

És la víctima 158 relacionada amb la pandèmia, tenia noranta anys i va acabar finant aquest dissabte a la nit

Comentaris

L'edifici del centre sociosanitari del Cedre està situat a Santa Coloma
L'edifici del centre sociosanitari del Cedre està situat a Santa Coloma

La pandèmia haurà de sumar una nova víctima al Principat, on en relació amb la Covid el registra suma tant aquelles persones que han mort per culpa concreta d’aquest virus com aquelles altres que han vist com el coronavirus s’afegia a una llista d’altres patologies. Com és el cas de la darrera defunció, una persona de 90 anys que estava ingressada a la planta d'hospitalització geriàtrica del Cedre.

La dona va contraure la Covid i el seu estat de salut, que ja era força dèbil, es va acabar de tensar en l'aparell respiratori. Davant d’aquesta situació, i com passa en molts casos similars, el pacient va ser traslladat des de l’àrea geriàtrica del centre sociosanitari a l’hospital, on va morir aquest dissabte a la nit. Es tracta de la víctima 158 relacionada amb la pandèmia.

Gent creuant el pont sobre el Valira portant mascareta.

Relacionat

El Govern recomana mascareta a espais aglomerats per l’increment de malalties respiratòries

La darrera mort en similars característiques, la setmana passada, també era una resident al Cedre que malauradament va fer el mateix camí. No obstant, quan va finar feia dos dies que ja no donava positiu al coronavirus, malgrat que aquesta malaltia, com en el cas de la defunció anteriorment explicada, l’havia debilitat més del que ja estava.

 

Comentaris (5)

Trending