Queixes dels usuaris per la saturació a Urgències i les llargues esperes per ser atesos

L’afluència de gent al servei provoca que hi hagi persones que hagin de seure a terra o fer temps a l’exterior de les dependències abans de poder ser visitats

Gent esperant torn a Urgències.
Gent esperant torn a Urgències.

Tarda complicada la que s’està vivint a les urgències de l’hospital de Meritxell. Sigui pel motiu que sigui, l’afluència de persones que necessiten ser ateses està sent elevada. Molt elevada. I això provoca que l’espera per poder ser visitat per algun dels metges del servei sigui llarga. Molt llarga. De fet, el problema també s’amplia a l’hora de pagar.

Així ho han denunciat a Altaveu persones que aquest dimarts han acudit al centre hospitalari. L’afluència de persones és important. Gran. Tant que no només ocupen totes les cadires de la sala d’espera sinó que, en molts casos, toca seure a terra... o esperar torn a l’exterior de les dependències hospitalàries.

I, evidentment, el temps per a ser atès també és llarg. Alguns usuaris denuncien que han hagut d’acumular fins a tres hores per poder parlar amb algun dels facultatius. I, posteriorment, també els ha tocat fer cua per abonar la visita.

La situació ha generat un enuig elevat entre molts dels usuaris. Alguns d’ells han hagut d’esperar asseguts a terra. “Ja sembla Espanya”, lamentava un dels usuaris afectats per la situació.

WhatsApp Image 2022 03 01 at 18.30.36

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending