Quatre pacients més de l’hospital i un sanitari i un operari de suport donen positiu

El SAAS ha procedit a fer un cribratge general a tots els pacients ingressats i als professionals de la salut després que calgués aïllar dues plantes del centre hospitalari atès quatre altres contagis detectats

Una vista de l'exterior de l'hospital.
Una vista de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

L’hospital ha detectat quatre pacients més positius de coronavirus, a banda d’un sanitari i un operari de serveis de suport. Aquests casos s’afegeixen als altres quatre que es van detectar entre divendres i diumenge i que van obligar a aïllar ales de la segona i la tercera planta, posant més pressió encara a la que ja hi havia fins llavors.

Els quatre contagis nous s’han detectat en un cribratge que el SAAS ha procedit a fer entre tots els pacients ingressats a l’hospital i tot el personal sanitari. Una vegada localitzats els sis nous casos entre pacients i treballadors, el centre hospitalari ha procedit a reordenar les plantes per donar una major atenció tant als malalts Covid com a la resta de pacients.

El SAAS ja ha suspès les visites externes a les persones ingressades i també ha suspès tota l’activitat quirúrgica més enllà de l’urgent. Fonts no oficials properes al centre hospitalari han explicat que hi ha malestar intern perquè el comportament de molts pacients no Covid no és el que hauria, i que no s’havia actuat amb la rectitud que la situació demanda més enllà que hi ha persones que s’encaren als sanitaris i el personal de l’hospital segons quines directrius donen.

Comentaris (1)

Trending