Quatre nous casos de coronavirus vinculats a l’obra d’Escaldes

Tots els positius es troben aïllats a domicili i cap d’ells ha requerit ingrés hospitalari, ja que o bé són asimptomàtics o presenten afectacions molt lleus

El coronavirus afecta ara formalment 29 persones al Principat de manera activa.
El coronavirus afecta ara formalment 29 persones al Principat de manera activa.

Quatre nous positius vinculats a l’obra d’Escaldes-Engordany eleven a 29 els casos de coronavirus detectats en el rebrot que s’ha viscut al país els darrers dies. Des del Govern es posa en relleu que totes les persones infectades presenten afectacions lleus o bé, directament, són asimptomàtics. De fet, cap d’ells requereix ingrés hospitalari.

es trobaven aïllats vinculats al brot detectat a l’obra escaldenca quatre més han acabat desenvolupament la Covid-19. Per tant, s’incrementa a 29 els casos actualment actius i a 884 els detectats al país des de l’inici de la crisi, al març. Tots ells es troben aïllats a domicili, ja que o bé no presenten símptomes o la seva afectació és lleu.

Des del Govern s’ha volgut remarcar que aquests quatre nou positius ja es trobaven en quarantena al seu domicili en haver estat en contacte amb els primers infectats localitzats en el rebrot. La confirmació que han desenvolupat, ni que sigui de forma lleu, la malaltia, ha arribat en el marc de les proves que se’ls han fet com a contactes. A banda, se segueixen fent enquestes epidemiològiques a tots els afectats.

Per ara, cap dels nous quatre positius és contacte del cas que més inquietud havia generat: el del jove de 18 anys que havia arribat al país provinent de Lleida. El fet d’haver tingut contacte amb un nombre important de persones havia generat preocupació però, per ara, cap de les persones a qui se li ha fet la prova ha donat positiu, tot i que encara se’ls continua fent un seguiment epidemiològic.  

Etiquetes

Comentaris

Trending