A punt de superar-se les 100.000 vacunes administrades

La pandèmia continua sota control, amb només tres nous contagis les darreres hores i un nou descens, fins a 41, dels casos actius

Ciutadans esperant per vacunar-se.
Ciutadans esperant per vacunar-se. G. P.

Andorra està a punt de superar la xifra de 100.000 vacunes contra el coronavirus administrades a la seva població. Aquesta setmana, el procés de vaccinació ha tornat a avançar a un ritme considerable, fet que permet estar molt a prop d’aquesta barrera. Al mateix temps, la pandèmia continua sota control, amb tot just tres nous contagis les darreres hores i un nou descens dels casos actius.

La plaça de braus, el centre de vacunació, torna a treballar intensament aquests dies. Al llarg del dimarts, es van administrar fins a 952 vaccins. Això situa el total ja inoculat al país en 99.899. Per tant, molt a prop de les 100.000. En total, aquestes han permès posar a 47.383 persones la pauta completa.

I això coincidint amb la pandèmia sota control. La darrera actualització sanitària manté les xifres reduïdes de contagis, tot just tres. Paral·lament, s’han pogut donar fins a set noves altes. Això permet una nova caiguda dels casos actius, fins a 41, cap dels quals requereix ingrés hospitalari.

La situació també es manté sota control al sistema educatiu. Només hi ha una aula, la de maternal de l’escola Agora, confinada totalment.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending