Prop d’un miler persones reben aquest dijous la segona dosi Pfizer de la segona remesa espanyola

El degoteig de persones al centre de vacunació de l’antiga plaça de braus ha estat constant, i amb la satisfacció dels vaccinats de completar el procés just en un moment crític de la pandèmia

https://youtu.be/6q2cJ50Hde0

Un degoteig constant de persones, des de les deu del matí, al centre de vacunació de l’antiga plaça de braus, a Andorra la Vella. Després de dies a mig gas o fins i tot sense activitat, el dispositiu que gestionen la Creu Roja i Protecció Civil ha tornat al ple rendiment. Prop d’un miler de persones reben aquest dijous la segona dosi de la vacuna de Pfizer. És un terç aproximadament dels ciutadans -més grans de 65 anys i persones amb alguna fragilitat- que s’han de vaccinar amb les dosis de la segona remesa enviada per Espanya.

Amb l’experiència del primer cop i, per tant, sense els dubtes que s’haguessin pogut presentar la primera vegada, i sense que aparentment ningú no hagués sofert especials conseqüències després de la primera punxada o, en tot cas, no pas més que qualsevol de les moltes altres vacunes que els hagin estat administrades al llarg de la vida, els ciutadans que acudien al centre de vacunació mostraven la seva satisfacció per poder completar el procés just en un moment crític de la pandèmia.

vacunacio
Persones esperant torn per vacunar-se.

A nivell general hi ha el convenciment que la vacunació ha de donar solució, en gran mesura, als efectes del coronavirus. Tot i així, la gran majoria de les persones que feien cua -el temps d’espera entre l’arribada i la punxada era d’uns quinze minuts, fa o no fa el mateix que el primer cop- són conscients que cal continuar seguint les directrius de seguretat i prevenció. Els dos propers dies s’han de vacunar un miler de persones més.

Imatges: Alba Baró

Etiquetes

Comentaris

Trending