Ingressen dues persones a l’hospital afectades per coronavirus

Deu nous positius -9 amb relació amb els brots prèviament detectats- eleven a 52 els casos actius, dels quals dos homes es troben ingressats a planta i la resta presenten símptomes lleus o no en tenen

Una imatge de l'exterior de l'hospital.
Una imatge de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

El rebrot de casos de coronavirus ja ha obligat a hospitalitzar dues persones. Per Es tracta de dos homes de 44 i 53 anys respectivament, tot i que, per ara, es troben estables i únicament ingressats a planta. En la darrera actualització de dades sanitàries, s’han registrat 10 nou positius, dels quals nou estan vinculats als ja localitzats.

Des de que es comencessin a detectar nous contagis, ja són 52 les persones a les que s’ha diagnosticat amb coronavirus. Per ara, la majoria es tracta d’afectacions lleus o, fins i tot, sense símptomes. Ara, però, ja hi ha dos pacients que han requerit el trasllat a l’hospital de Meritxell.

Els ingressats són dos homes de 44 i 53 anys i es troben a plana al centre sanitari

Es tracta de dos homes, de 44 i 53 anys respectivament. Des de Govern s’ha explicat que se’ls ha ingressat a planta, però no pas a la unitat de cures intensives. Són els dos casos més greus de la’actual rebrot.

Amb aquests 52 positius, els casos de coronavirus detectats al país des de l’esclat de la crisi sanitària ja superen els 900. En concret, s’han registrat, oficialment, 907 infectats, dels quals 52 van perdre la vida. 803 ja es consideren recuperats.

Dels 10 nou casos, nou són contactes d’anteriors positius que també han acabat desenvolupat la malaltia. Per tant, ja es trobaven aïllats i en seguiment, El darrer es tracta d’una persona que, en principi, no tenia cap relació amb els brots detectats fins al moment des de la revifada de la malaltia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending