Plena estabilització de la pandèmia

Tres contagis més, dos malalts actius de coronavirus menys i una classe que aixeca el confinament al qual estava sotmesa

Una tècnica d'epidemiologia buscant el rastre del coronavirus.
Una tècnica d'epidemiologia buscant el rastre del coronavirus. SAAS

L’evolució de la pandèmia és tota una caixa de sorpreses. Partint d’aquesta base i de què tot pot ser canviant, hores d’ara l’estabilització és màxima. Les darreres hores només s’han notificat tres contagis nous. I, al seu torn, s’han decretat cinc recuperacions. Això vol dir que hi ha dos malalts actius menys. Tanmateix, una de les deu aules que tenien integrants aïllats -concretament una de les classes totalment confinada- ha pogut aixecar les mesures.

Amb tot, la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.192 persones i es registren un total de 14.986 altes. Actualment hi ha 76 casos actius i no hi ha cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell –ni a planta ni a l’UCI–. El total de defuncions fins a la data sortosament no varia des de fa setmanes i es manté en 130.

Respecte de la població escolar, i tal i com s’ha dit, hi ha una aula menys confinada. Per tant, hi ha nou aules sota vigilància activa –tres total i sis parcial– i cinc en vigilància passiva. Les dades oficials respecte del pla de vacunació es remeten a les dosis administrades dilluns i, per tant, no hi ha variacions respecte el cap de setmana (s’han administrat 103.890 vacunes –53.744 primeres dosis, 49.906 segones i 240 terceres) atès que no ha estat fins avui que s’ha reprès la vaccinació.

Etiquetes

Comentaris

Trending