Les persones de més de 85 anys poden demanar hora per la quarta dosi

A partir d’aquest dimecres podran trucar al telèfon habilitat entre les 8:00 h i les 15:30 h per reservar hora per a l’administració del vaccí

Vacunació d'una persona gran.
Vacunació d'una persona gran. ARXIU

El Govern va anunciar la setmana passada que oferia la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19 als ciutadans a partir de 60 anys. Tal com es va indicar, es farà de forma esglaonada. Els primers en poder demanar cita seran les persones de més de 85 anys, que a partir d’aquest dimecres podran trucar al telèfon habilitat entre les 8:00 h i les 15:30h per reservar hora.

L'administració del vaccí serà sempre voluntària, com en tot el procés de vacunació desenvolupat fins a la data. El pròxim dijous començaran a vacunar a les persones internes als centres sociosanitaris del país i a partir de demà dimecres ja es podrà demanar cita, per grups d'edat, de major a menor, a tots els ciutadans que voluntàriament vulguin vacunar-se.

Així, a partir de dimecres 20 de juliol, les persones de 85 o més anys (nascuts fins al 31/12/1937), poden trucar al 821955 entre les 8:00 h a 15:30 h per reservar hora per a l'administració del vaccí. La vacuna s'administrarà a les instal·lacions de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Progressivament s'aniran ampliant els grups d'edat fins a arribar als 60 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending