La pandèmia segueix en retrocés amb l’escola francesa de la Massana com a gran focus d’inquietud

En les darreres hores, s’han diagnosticat només quatre nous positius, mentre que s’han donat sis altes, fet que permet una reducció fins a 56 dels casos considerats actius

Una imatge de l'edifici que acull l'escola francesa de primària a la Massana.
Una imatge de l'edifici que acull l'escola francesa de primària a la Massana. ARXIU

La situació sanitària continua, en línies generals, sota control. Els contagis es mantenen en xifres molt baixes, fet que permet reduir a poc a poc els casos actius. Ara mateix, el principal focus d’atenció és l’escola francesa de la Massana, amb un brot que ha obligat a confinar tota una classe, l’única aïllada totalment del sistema educatiu.

Més enllà d’aquest punt de certa tensió -relativa perquè la majoria d’afectats (una desena) són asimptomàtics-, l’evolució de la pandèmia segueix en franca regressió. En les darreres hores, Salut ha detectat únicament quatre nous positius al mateix temps que es comptabilitzen sis altes.

I això, per tant, permet una petita davallada dels casos actius. De 58 passen a 56, la dada més baixa en molts mesos. I el que és més important, cap d’ells es troba a l’hospital.

Pel que fa al sistema escolar, la preocupació se centra ara en el centre de la Massana. A banda d’aquesta classe aïllada, hi ha cinc aules més sota vigilància activa parcial. És a dir, amb algun alumne que també s’ha hagut de confinar. Sobre tres grups més es fa un seguiment per si sorgeix algun positiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending