La pandèmia segueix en retrocés amb l’escola francesa de la Massana com a gran focus d’inquietud

En les darreres hores, s’han diagnosticat només quatre nous positius, mentre que s’han donat sis altes, fet que permet una reducció fins a 56 dels casos considerats actius

Una imatge de l'edifici que acull l'escola francesa de primària a la Massana.
Una imatge de l'edifici que acull l'escola francesa de primària a la Massana. ARXIU

La situació sanitària continua, en línies generals, sota control. Els contagis es mantenen en xifres molt baixes, fet que permet reduir a poc a poc els casos actius. Ara mateix, el principal focus d’atenció és l’escola francesa de la Massana, amb un brot que ha obligat a confinar tota una classe, l’única aïllada totalment del sistema educatiu.

Més enllà d’aquest punt de certa tensió -relativa perquè la majoria d’afectats (una desena) són asimptomàtics-, l’evolució de la pandèmia segueix en franca regressió. En les darreres hores, Salut ha detectat únicament quatre nous positius al mateix temps que es comptabilitzen sis altes.

I això, per tant, permet una petita davallada dels casos actius. De 58 passen a 56, la dada més baixa en molts mesos. I el que és més important, cap d’ells es troba a l’hospital.

Pel que fa al sistema escolar, la preocupació se centra ara en el centre de la Massana. A banda d’aquesta classe aïllada, hi ha cinc aules més sota vigilància activa parcial. És a dir, amb algun alumne que també s’ha hagut de confinar. Sobre tres grups més es fa un seguiment per si sorgeix algun positiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.