La pandèmia continua el seu retrocés amb 51 casos des de divendres

Hi ha dos pacients ingressats a l'Hospital Nostra Senyora de Merixell i cap a la Unitat de Cures Intensives

Recepció de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Recepció de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

Els quatre darrers dies hi ha hagut 51 nous casos de coronavirus amb una mitjana de 12,75 per dia. La xifra constata la caiguda en picat de la pandèmia ja que totes les dades estan en descens. Els 174 casos actius suposen una disminució de 18 en relació a divendres passat, data de la darrera actualització.

La xifra total de casos des de l'inici de la pandèmia el mes de març de l'any passat és de 13.664 persones i es registren 13.363 altes. Les defuncions són 127. Actualment hi ha 174 casos actius: dues persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. No hi ha cap persona a l’UCI ni a la planta Covid-19 habilitada al Cedre.

En quant als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 32.317 dosis.  Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 12 aules sota vigilància activa –tres total i nou parcial– i 21 en vigilància passiva. Les dades han estat facilitades aquest dimarts per Govern.

Amb l'actual situació, el SAAS, ja no farà més actualitzacions diàries donades aquestes xifres tan baixes a no ser que la situació empitjori.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending