Nova davallada important dels casos actius de coronavirus, que cauen a nivell de finals d’agost

Salut detecta únicament divuit nous positius mentre que els pacients amb la malaltia se situen en 250, dels quals nou ingressats a l’hospital de Meritxell

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

Novament, les dades de la pandèmia evidencien una clara millora de la situació epidemiològica. El nombre de casos actius ha tornat a patir una sensible davallada. Els 250 comunicats aquest dimarts des de Salut representen la xifra més baixa des de l’agost, al mateix temps que es manté sota control tant el nombre de nous positius com la pressió sobre el sistema sanitari. A l’hospital de Mertixell es mantenen únicament nou persones ingressades.

En les darreres hores, s’han diagnosticat únicament divuit positius, fet que confirma, un dia més, l’estabilització de la situació sanitària. Amb aquests, ja són 13.347 les persones que s’han contagiat amb la Covid-19 al país, dels quals 13.070 l’han superada. Entre dilluns i dimarts, s’han pogut donar 49 altes.

Al llarg de dilluns es van inocular 70 dosis de vacunes, a l’espera de la segona tongada de vaccins Pfizer que s'ha de fer d’aquí a dues setmanes i mitja

Això permet que el nombre de casos actius hagi patit una altra considerable reducció. Dels 281 de dilluns han passat a 250. Cal remuntar-se a finals del mes d’agost per trobar una dada tan baixa i la previsió és optimista, ja que es preveu que continuï reduint-se a poc a poc els pròxims dies.

La davallada de casos actius s’ha traslladat, de forma positiva, a l’hospital. El nombre de pacients ingressats continua per sota la desena, amb tot just nou: sis, a planta; i tres a la unitat de cures intensives. D’aquests, dos requereixen ventilació mecànica.

Salut també ha informat que, al llarg del dilluns, es van administrar 70 dosis de vacunes més. Per tant, ja se n’han subministrat 31.703.

Pel que fa al sistema escolar, hi ha vint aules sota vigilància activa. És a dir, amb tots o algun alumne aïllat al seu domicili. D’aquestes deu ho estan de forma completa i les altres deu només parcialment. A banda, hi ha tretze grups sota vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending