Notable ascens d’hospitalitzats per Covid

Quatre persones més han ingressat les darreres hores a l’hospital; mentrestant el darrer cribratge realitzat al Cedre ha confirmat que no hi ha cap resident contagiat però, en canvi, sí que hi ha com a mínim un intern i un agent més amb coronavirus al centre penitenciari

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. ALTAVEU

L’hospital torna a viure un repunt d’ingressos derivats de contagis de Covid. Les darreres hores el saldo d’altes i baixes al centre hospitalari suma quatre casos més. A planta hi hauria tres ingressats més que ahir i l’UCI hi ha un altre hospitalitzat. Sortosament, continuen havent-hi solament tres pacients que necessiten ventilació mecànica. En total són 28 les persones infectades de coronavirus que estan al centre hospitalari.

Segons les dades fetes públiques pel SAAS, hi ha dinou persones ingressades a la planta Covid de l’hospital i nou a l’UCI. Són quatre més, s’ha dit, que les dades facilitades aquest dijous i hi ha un clar ascens la darrera setmana. De fet, el ministeri de Salut ja va alertar dimecres que probablement hi hauria un ascens de casos, a tots nivells, producte dels brots que hi ha hagut les darreres setmanes. Els àmbits sanitari, penitenciari i esportiu s’han vist afectats, però també hi ha hagut contagis col·lectius en determinats ambients privats.

Una de les dades positives és que el darrer cribratge efectuat al Cedre, segons que ha informat la direcció del centre aquest mateix divendres, ha permès confirmar que tots els residents estan sans en relació amb el virus. Per la seva banda, el cribratge efectuat al centre penitenciari aquest dijous ha permès detectar, com a mínim, un nou positiu entre els reclusos i un altre entre els agents. El cas de l’intern hauria obligat a aïllar el seu company de cel·la. Són sis (una dona i cinc homes) els interns al centre penitenciari que han contret la malaltia i estan en el denominat mòdul Covid.

Comentaris (1)

Trending