Només un hospitalitzat i set malalts oficials de coronavirus

Per primera vegada des de pràcticament a l’inici de la pandèmia, just al 15 de març, el nombre d’afectats pel virus són tan pocs

L'hospital de Meritxell té ingressats actualment només una persona.
L'hospital de Meritxell té ingressats actualment només una persona. Toni Solanelles

L’alta hospitalària i recuperació, les darreres hores, de quatre de les persones que estaven ingressades procedents de Salita al centre hospitalari ha deixat en la mínima expressió l’impacte oficial del coronavirus al Principat en aquests moments. Només resta un malalt hospitalitzat i formalment al país sols hi ha set casos positius que continuen actius, una circumstància que no es donava fins al 15 de març, quan hi havia llavors tot just cinc casos.

Entre les set persones que continuen infectats hi ha dos sanitaris. De nous casos fa quatre dies -des del cas de l’estudiant del col·legi María Moliner- que no n’hi ha cap. Per tant, la xifra total de contagiats des de l’inici de la pandèmia i, per tant, des que es registren formalment malalts és de 855. La xifra de defuncions es manté també en 52, essent un resident de Salita infectat en la primera onada del brot la darrera víctima mortal.

CASOS TOTALS CORONAVIRUS 22JUNY

Les darreres hores s’han rebut els resultats de 108 proves TMA practicades, de les quals 106 han resultat negatives i les altres dues han estat positives entre persones que esperaven un negatiu perquè se’ls pogués donar formalment per curats i, per tant, no s’ha pogut procedir a donar-los per recuperats encara. Les dades actuals són les més baixes des que la Covid-19 va començar a tenir un impacte notori.

CASOS NOUS CORONAVIRUS 22 JUNY
CASOS ACTIUS CORONAVIRUS 22 JUNY

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending