El nombre de malalts actius de coronavirus continua baixant

Les darreres hores s’han notificat 24 nous casos positius però també 37 altes, alhora que, això sí, hi ha hagut dos hospitalitzacions més a la planta Covid

El nombre de nous casos detectats s'estabilitzen entre 30 i 40 diaris.
El nombre de nous casos detectats s'estabilitzen entre 30 i 40 diaris. SAAS

El nombre de contagiats actius de coronavirus continua en franca regressió. Després de 24 notificacions de positius les darreres hores i 37 altes, els malalts oficials per culpa de la pandèmia que hi ha al país són 333, tretze menys que durant la jornada de dimecres. Això sí, hi ha dues persones més hospitalitzades a la planta Covid del centre de Nostra Senyora de Meritxell.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 10.799 persones i es registren un total de 10.356 altes. El total de defuncions fins a la data és de 110. Com s’ha dit, són 333 els malalts actius, dels quals n’hi ha dotze d’ingressats a la planta Covid i set més a la unitat d’intensius, sis dels quals requereixen ventilació mecànica.

Des del 2 de febrer no hi ha cap persona amb necessitats geriàtriques i infectat de contagiat que estigui hospitalitzat a la planta específica del Cedre. I mentre es continuen registrant persones per a la futura vacunació, segons que ha informat el Govern durant la jornada de dilluns es van administrar 94 vacunes. Finalment, pel que fa a la població escolar, 3 aules estan sota vigilància activa –0 total i 3 parcial– i 22 en vigilància passiva.

Comentaris

Trending