La mort d’una persona suma 153 víctimes a causa de la Covid-19

Les dades sanitàries s’han estabilitzat la darrera setmana,i la pressió a l'hospital continua sent baixa, amb únicament dues persones a l'UCI

Comentaris

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

El Govern ha comunicat la mort d’una persona de 72 anys els darrers dies a causa de la Covid. Tot i que la pandèmia sembla que comença a estabilitzar-se, s’ha de lamentar una nova víctima, que enfila la xifra fins a les 153. Es tracta d’un pacient que, segons ha explicat el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, tenia altres patologies que han agreujat l’afectació de la malaltia. D’altra banda, ha assegurat que la situació s’ha estabilitzat, i la pressió a l’hospital continua sent baixa.

Poc més d’una setmana després de la darrera defunció, s’ha de lamentar d’una de nova a causa de la Covid-19. La mort d’un home de 72 anys, amb patologies prèvies, se suma a les 152 comptabilitzades els darrers dos anys, i situa la xifra en 153. La defunció es va produir al llarg d’aquest dimarts, mentre es trobava ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

D’altra banda, Jover ha remarcat que la situació de la Covid-19 es manté relativament estable, però que les mesures vigents es mantindran una setmana més. Així, es busca continuar amb aquest bon ritme que s’ha estat donant les darreres setmanes. Pel que fa als casos actius, actualment se situen a 704. El Govern, que ha passat a actualitzar les dades de forma setmanal i no diària com acostumava, ha diagnosticat més de 400 contagis i s’han enregistrat 452 altes.

Pel que fa a la pressió sanitària, continua sent baixa, com ha acostumat a ser des de l’arribada d’òmicron al Principat. D’aquesta manera, hi ha ingressades quatre persones a planta de l’hospital. A l’UCI, actualment hi ha dues persones que requereixen ventilació mecànica. A les aules també es manté una pressió baixa, amb únicament cinc classes sota vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending