La mort d’un home eleva les víctimes de la pandèmia fins a 151

S’han detectat 76 nous contagis les darreres hores, però el nombre dels casos actius s’ha elevat fins a 676, nou més que aquest dilluns

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

La pandèmia ha sumat una nova víctima, fins a 151, al país les darreres hores. Es tracta d’un home de 89 anys que es trobava ingressat a la planta habilitada de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i que ha perdut la vida a causa de la malaltia. La Covid-19, tot i que continua de frenada, es manté amb 676 casos actius, havent-se detectat 76 nous contagis des d’aquest dilluns.

Aquest dimarts el departament de Salut ha notificat la pitjor notícia pel que fa a la pandèmia. De nou, s’ha de sumar una nova víctima a causa de la Covid-19, i es tracta d’un home de 89 anys. Segons han indicat des del Govern, es trobava ingressat a planta a l’hospital, i no ha pogut superar la malaltia.

La covid continua en frenada, amb un nombre diari de contagis que no és tan elevat com ho seria fa unes setmanes. Concretament, des d’aquest dilluns s’han detectat 76, així com 66 altes. Malgrat això, la compensació ha deixat un nombre de casos actius que han augmentat en nou les darreres hores, sent 676 en total.

A l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell la pressió continua relativament estable. A planta resten ingressades vuit persones, i cinc es troben a la Unitat de Cures Intensives, tres d’elles amb ventilació mecànica. Així mateix, la població escolar és la que ha enregistrat una milloria més significativa, tot i que han tingut un darrer augment les darreres hores. Així, hi ha una aula en vigilància activa parcial i deu en vigilància passiva.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending