Mor una de les persones hospitalitzades a l’UCI amb coronavirus

Resident francès de 71 anys, feia uns quants dies que necessitava ventilació mecànica després d’haver estat diagnosticat com a contagiat de Covid

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Un resident francès de 71 anys malauradament esdevindrà la víctima oficial número 121 de la pandèmia al Principat després de perdre la vida aquesta matinada a l’hospital. Feia uns quants dies que hi estava ingressat, en concret, a la unitat d’intensius i, a més a més, amb necessitat de ventilació assistida.

Fins aquest diumenge eren nou les persones intubades de les onze que hi havia ingressades a l’UCI. En total, a l’hospital hi havia 37 persones, de les quals, per tant, 26 estaven a la planta ordinària. Hi havia, fins que no s’actualitzin les dades aquest migdia, un total de 600 malalts oficialment actius.

Des de l’esclat de la crisi sanitària el març de l’any passat oficialment al país s’han diagnosticat amb coronavirus 12.545 persones, que aquest migdia passaran a ser prop de 12.600. El ministeri de Salut tem el repunt que hi pugui haver una vegada es noti l’efecte dels moviments haguts arran de les vacances de Pasqua, alhora que ha constatat una davallada en la mitjana d’edat de les persones que resulten infectades.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending