Mor una altra de les persones hospitalitzades a l’UCI amb Covid

La pressió sanitària es manté i la xifra de difunts relacionats amb la pandèmia ascendeix ja a 139, l’últim un home de 54 anys que feia un mes aproximadament que estava ingressat

Entrada a l'UCI de l'hospital.
Entrada a l'UCI de l'hospital. Altaveu

Una de les setze persones que hi havia aquest dimecres ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI) contagiades amb Covid i intubades ha acabat morint aquest dijous. Es tracta de la víctima 139 que hi ha al Principat en relació amb una pandèmia que continua collant molt fort. El darrer difunt és un home de 54 anys que feia prop d’un mes que es trobava hospitalitzat i que, malauradament, té la dona en la mateixa situació en què ha romàs ell fins avui.

La situació no és gens encoratjadora i en pocs dies són cinc les persones que han perdut la vida amb la Covid pel mig encara que gairebé mai amb el virus com a únic element causant de la defunció, encara que sí que desllorigador i accelerador. El darrer difunt és la persona més jove que ha perdut la vida en aquesta darrera malaurada tongada de morts i, també, dels més joves en tota la pandèmia al Principat.

Aquests darrers dies havien mort, fins avui, tres homes de 77, 57 i 70 anys i una padrina de 94. Excepte el finat de 57 anys, que estava diagnosticat però feia vida a casa perquè la seva situació no semblava tan greu i finalment va acabar defallint al servei d’Urgències, la resta de finats estaven tots ells ingressats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Comentaris (3)

Trending